Coafură și make-up II

Totul pentru și despre planificarea unei nunți.
User avatar
Ninela
Posts: 474
Joined: 10 Oct 2012, 12:02

Re: Coafură și make-up II

Post by Ninela »

Adelina, ti-am scris in privat. Bafta!


Image
Nikutsa
Posts: 178
Joined: 28 Mar 2013, 14:16

Re: Coafură și make-up II

Post by Nikutsa »

Adelina90 wrote:Fetelor, tot analizez coafurile dnei Schimbator si pe langa faptul ca DAAA, e foarte scumpa, observ ca cam toate coafurile se rezuma la cocuri, "trandafiri" si.... gata. Nu stiu ce sa fac. Ma gindesc sa arat pozele cu coafurile ei unui specialist mai ieftin... si ceva ceva macar asemanator... pt ca 2500 e muult :(
Parerea mea ca gasesti un specialist la fel de bun si la pret mai avantajos. Nu toate coafurile d-neai sunt reusite... de ce nu incerci sa mai cauti? daca vrei coc, avem atitea mirese frumoase aici pe forum si care au dat mult mai putin pentru coafura...


ingusia
Posts: 3
Joined: 15 Oct 2013, 11:19

Re: Coafură și make-up II

Post by ingusia »

Buna fetelor
o auzit cineva de Iuliana CRetu? Kum vise par lukrarile ei?
Am privit poze si miau plakut mult - ;)


User avatar
Aleena
Posts: 468
Joined: 03 Mar 2012, 13:05

Re: Coafură și make-up II

Post by Aleena »

tipa_cool wrote:

Draga maryLand, in ziua nuntii se pot intimpla diferite peripetii ,si fii sigura ca eu am apelat la Aleena si ea a fost cea care m-a facut cea frumoasa in cea mai importanta zi ,cu toate ca avea dreptul sa ma lase balta ,pentru ca eu am fost cea cu "pacatul".Alina a fost la parter fix la ora 5:00 ,asa cum ne-am inteles ! Si mai mult ,cind am revenit cu un sunet ea s-a intors special pentru mine si nu a fost deloc rautacioasa ,mai mult m-a incurajat si m-a facut sa zimbesc ! Este o persoana speciala,responsabila ,pozitiva si un adevarat profesionist in ceea ce face !
Victoria,poti fi cu constiinta impacata...din vina ta n-au suferit alte mirese,nu esti tu cea intarziata in ziua despre care vb. E o alta mireasa,si o alta data a nuntii.
Dupa tine,aveam o mica pauza...si programul meu nu a deviat deloc.
Merci pentru cuvintele frumoase... :oops:

Si..dupa toata zarva la aceatsa tema...saptamana trecuta iar am avut programata o mireasa '' norocoasa'' care s-a retinut la cuafor 1 h si 10 min!!!!!! :roll:
Multumesc rudelor Mariei (care ne citeste cu siguranta) ca au fost dispuse sa astepte cat era necesar pentru a-i oferi miresei cu pricina atentia si timpul necesar.
Asta se incadreaza in categoria ''AŞA NU!!!"
Dar,fetei i-am spus sincer,a avut toate sansele sa se machieze singura daca ar fi fost urmatoarele programari ''la minut''.
Mai trebuie sa zic cat mireasa a fost asteptata de echipa foto si video...si oaspetii sai?????



Pentur viitoarele miresici...daca doriti o cuafura mai sofisticata si nu a-ti mai apelat la specialistul la care urmeaza sa va adresa-ti...ar fi foarte bine-venita o proba...pentru a sti exact daca iesiti din salon cu cuafura dorita si cat timp dureaza realizarea ei.Ca sa nu aveti surprize neplacute.

Olecika,Wildcatsoul,ma bucur ca ati ramas cu impresii pozitive.

Astept pozele voastre pentru albumul meu cu frumuseti.


Alina Braileanu:

Image
User avatar
wildcat soul
Posts: 314
Joined: 19 Jul 2012, 10:01
Location: Chisinau

Re: Coafură și make-up II

Post by wildcat soul »

alina am citeva poze de la cununie, dar nu se vede chiar bine machiajul, cind vor fi pozele toate o sa te anunt si ai sa alegi care crezi ca sunt mai bune pentru albumul tau, iti multumesc mult inca odata pentru machiaje, au fost superbe, si mama si cumnata au ramas incintate, si iti multumesc pentru rabdarea care ai avut-o cu noi.


Image
User avatar
tibberoon
Posts: 225
Joined: 02 Mar 2012, 13:49
Location: Chisinau
Contact:

Re: Coafură și make-up II

Post by tibberoon »

Eu am facut coafura si machiaj la Afrodita. Am ramas foarte multumita( nu fac prima data acolo) . Mesterii Natalia Vitcovscaia si Elena Bardo- machiaj. Mama la fel acolo a facut si a ramas incintata.


http://tibberoon.wordpress.com/
Sweety
Posts: 79
Joined: 04 Jul 2013, 15:15

Re: Coafură și make-up II

Post by Sweety »

tibberoon wrote:Eu am facut coafura si machiaj la Afrodita. Am ramas foarte multumita( nu fac prima data acolo) . Mesterii Natalia Vitcovscaia si Elena Bardo- machiaj. Mama la fel acolo a facut si a ramas incintata.
Și eu am făcut machiajul la ”Afrodita”. Numai că la Ana Diacova. A făcut exact ce vroiam și a ținut foarte bine!


mariana13
Posts: 52
Joined: 22 Nov 2012, 14:19

Re: Coafură și make-up II

Post by mariana13 »

makiajul mi la facut Ana Singereanu vreau sa spun un mare multumesc pentru asha makiaj, am ramas multumita.Coafura mi la facut Tatiana Botnari http://www.odnoklassniki.ru/profile/509036588808 mi-a facut aceea ce mi-am dorit si ii multumesc mult este o adevarata profesionista.


martahoti
Posts: 33
Joined: 09 Oct 2012, 21:11

Re: Coafură și make-up II

Post by martahoti »

tibberoon wrote:Eu am facut coafura si machiaj la Afrodita. Am ramas foarte multumita( nu fac prima data acolo) . Mesterii Natalia Vitcovscaia si Elena Bardo- machiaj. Mama la fel acolo a facut si a ramas incintata.
Tibberoon, poti sa imi spui te rog cat te-a costat coafura si machiajul.

Merci anticipat.


Post Reply