Page 1 of 26

Culoarea nuntii

Posted: 13 Apr 2010, 22:04
by gugusea
Salut! am aparut si eu aci::))) Am o mare problema, nustiu ce culoare sa aleg,ka sa se asorteze cu sala, de aceea as vrea ka aici sa va descrieti ce nuanta va predomina la nunta voastra, poate voi afla ceva culori noi, combinatii de culori, ka deamu nu ma mai duce capu::)))

Re: Culoarea nuntii

Posted: 14 Apr 2010, 09:30
by olesikag
gugusea wrote:Salut! am aparut si eu aci::))) Am o mare problema, nustiu ce culoare sa aleg,ka sa se asorteze cu sala, de aceea as vrea ka aici sa va descrieti ce nuanta va predomina la nunta voastra, poate voi afla ceva culori noi, combinatii de culori, ka deamu nu ma mai duce capu::)))
pina kind inca nu nem ghindit la nuante dar dac ceva ma inspir de aici
http://youplusweevents.com/ :D :D :D :D

Re: Culoarea nuntii

Posted: 15 Apr 2010, 07:50
by Admin
La noi va predomina culoarea bordo si alb. Buchetul meu, cravata mirelui, peretii din restaurant - sunt bordo.

Re: Culoarea nuntii

Posted: 15 Apr 2010, 11:11
by Uliana
noi cred ca vom lua culoarea roz, ca vreua buketul miresei sa fie din capusa trandafirului si cu orhidee....

Re: Culoarea nuntii

Posted: 15 Apr 2010, 15:06
by pops_uk
Noi o facem din doua grupe de culori. O sa fim alb si negru ca mire si mireasa, deci si la intampinarea oaspetilor cam tot in culorile astea os a fie (arca, buchet, invitatii, marturii etc) - localul unde facem noi are o "bisedca" (nici nu stiu cum in romana) deci intalnirea oaspetilor o facem afara. Sala o sa fie in schimb toata in aurie, decorata cu floarea soarelui si lumanari bej, cu scaune de lemn, si elemente rurale.

Re: Culoarea nuntii

Posted: 16 Apr 2010, 15:42
by gugusea
Interesanta e kestia cu floarea soarelui, stil rural, insa la mine sala e bordo cu auriu si ceva lemn, insa asa numi place culoarea rosie sau bordo, nas vrea sa am buchetul cu ceva rosu, sau VS sa aiba cul rosie, si tot ma gindesc ce sar putea combina cu bordo si totodata sa pot gasi ceva flori cu astfel de culoare. Mam uitat pe forumurile rominesti si se vorbea de cul somon, tare mia placut dar nustiu cum sar potrivi. Mai pe scurt e greu, fara de un designer nu faci nika :roll:

Re: Culoarea nuntii

Posted: 27 Apr 2010, 13:20
by fluturash
La noi va fi ivory/ciocolata/oranj-maro/si un pic de verde proaspat auriu, nici nush cum sa-i zic... Image

Re: Culoarea nuntii

Posted: 27 Apr 2010, 13:22
by fluturash
gugusea wrote:Interesanta e kestia cu floarea soarelui, stil rural, insa la mine sala e bordo cu auriu si ceva lemn, insa asa numi place culoarea rosie sau bordo, nas vrea sa am buchetul cu ceva rosu, sau VS sa aiba cul rosie, si tot ma gindesc ce sar putea combina cu bordo si totodata sa pot gasi ceva flori cu astfel de culoare. Mam uitat pe forumurile rominesti si se vorbea de cul somon, tare mia placut dar nustiu cum sar potrivi. Mai pe scurt e greu, fara de un designer nu faci nika :roll:
Somon daca nu gresesc e gama roz, nu? Si daca n-am gresit, atunci imi place mult si mie culoarea, e linistita.

Re: Culoarea nuntii

Posted: 27 Apr 2010, 13:24
by fluturash
Am gasit...
Image

Re: Culoarea nuntii

Posted: 27 Apr 2010, 15:17
by Admin
fluturash wrote:Am gasit...
Image
Frumoasa culoare si linistitoare intradevar. Mie turcoaz mi-ar fi placut...