Regulament general

Avatar utilizator
Admin
Site Admin
Mesaje: 1499
Membru din: 05 Apr 2010, 23:00
Localitate: Chisinau

Regulament general

Mesaj de Admin »

1. Reguli generale

1.1. Pentru a posta pe forum este obligatorie inregistrarea. Un membru al forumului poate avea un singur cont. Daca nu se respecta acest lucru i se vor sterge toate conturile.
1.2. La inscriere trebuie sa aveti o adresa de e-mail valida.
1.3. ID-urile deja alese nu se mai pot schimba.
1.4. Inainte de a deschide un topic nou, verificati daca subiectul respectiv a mai fost discutat (folositi CAUTARE din site). Daca deschideti un topic nou, dati-i un titlu cat mai sugestiv.
1.5. Va rugam sa respectati structura forumului. Mesajele scrise pe forum trebuie sa fie on-topic. Nu se accepta la un subiect mesaje care prin continutul lor apartin altui subiect existent deja pe forum si nici mesajele cu urari sau complimente scrise in numar exagerat.
1.6. Nu se accepta trimiterea de mesaje nesolicitate (spam) catre alti membri ai forumului.
1.7. Administratorii/moderatorii pot decide stergerea/editarea mesajelor care nu contin informatii ajutatoare referitoare la subiectul discutat sau pe cele care creeaza tensiune si dezacord, fara a fi nevoiti sa dea explicatii. De asemenea pot decide si "blocarea" user-ilor, iar deciziile luate nu pot fi influentate de membrii forumului.
1.8. Pentru nelamuriri, probleme sau reclamatii la adresa forum-ului va rugam sa ne contactati prin PM si nu postand aceste probleme pe forum. In caz contrar acestea vor fi sterse.
1.9. Toate prevederile acestui regulament se aplica si in cazul mesajelor private (PM-uri).
1.10. Mesajele private pot fi vizualizate in cazuri speciale de catre administratorii site-ului si ele devin proprietatea nunta-moldova.md.
1.11. Mesajele scrise pe site si pozele postate devin proprietatea forumului nunta-moldova.md. Acestea nu pot fi sterse de pe forum la cererea utilizatorilor decat in situatii exceptionale si numai cu acordul prealabil al admin-ului.
1.12. In cazul in care publicati un articol sau poze, va rugam sa sa va asigurati ca aveti consimtamantul autorului sau citati neaparat sursa. Este interzisa preluarea partiala sau integrala de pe alte forum-uri/site-uri a unor mesaje care nu va apartin.
1.13. Este interzisa conectarea prin servere sparte/vulnerabile la forum. Nunta-moldova.md isi rezerva dreptul de a bloca accesul de la asemenea servere.
1.14. Nunta-moldova.md este un forum privat. Ne rezervam dreptul de a selecta membrii si pentru noi conteaza calitatea mesajelor si nu cantitatea.
1.15. Mesajele care nu respecta acest regulament vor fi editate/sterse si pot duce la penalizari si blocarea contului.
1.16. Nunta-moldova.md nu este obligat sa dea explicatii in legatura cu deciziile luate de catre moderatori sau administratori.
1.17. In momentul inregistrarii se considera ca ati citit regulamentul si ca sunteti de acord cu el. Regulamentul poate fi modificat de catre moderatori sau administratori fara a anunta acest lucru. Fiecare membru are obligatia sa intre periodic pentru a-l citi.
1.18. Luand in consideratie volumul mare de mesaje, nu toate mesajele sunt citite de catre administratori/moderatori. In caz ca un mesaj contravine regulamentului si va afecteaza intr-un fel sau altul puteti contacta administratorii indicand mesajul dat pentru a fi sters/modificat.

2. Reguli de conduita

2.1. Toate titlurile de topic vor fi scrise doar in romana. In rest, se permite si scrierea in alte limbi (rusa, engleza).
2.2. Nu este permis sa scrieti cu majuscule o intreaga propozitie sau text.
2.3. Nu faceti abuz de marimea fonturilor si de culorile folosite.
2.4. Nu se admite folosirea de catre membri a unui limbaj vulgar, obscen sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul, nationalitatea, rasa etc. Nu se accepta sa fie jigniti sau atacati membrii forumului doar pentru ca nu impartasesc aceeasi parere.
2.5. Nu sunt acceptate rezbunarile personale si barfa negativa la adresa altor utilizatori ai forumului.
2.6. Pentru completarea/modificarea unui mesaj, folositi butonul EDIT, nu scrieti alt mesaj. Timpul disponibil pentru editarea unui mesaj este de 60 de minute
2.7. Este interzisa editarea unui mesaj daca pentru acesta s-a primit deja avertizare/infractiune de la un moderator.
2.8. Fiecare membru al forum-ului este responsabil de continutul mesajelor sale. In acest sens, proprietarul site-ului nu isi asuma raspunderea privind opiniile membrilor si nici nu raspunde de reclama negativa/pozitiva care apare pe forum.
2.9. Nu publicati numere de telefon, adrese de mail sau ID-uri de chat in mesaje, ele vor fi sterse automat.

3. Reclama pe forum

3.1. Nu se admit pe forum mesaje care contin reclame explicite la site-uri, forum-uri, firme sau de orice alta natura.
3.2. Nu se admite folosirea mesajelor pe forum si a mesajelor private pentru promovarea serviciilor.
3.3. Semnaturile nu trebuie sa contina reclame. In caz contrar, semnatura va fi stearsa.
3.4. Nu se permite folosirea avatarurilor/imaginilor de profil care indica reclama la un anumit produs sau serviciu.
3.5. Nu se accepta publicarea de imagini care au marcate datele de contact (nume, adrese, etc) ale furnizorilor.
3.6. Nu publicati link-uri catre site-uri /forum-uri concurente, ele vor fi automat sterse (inclusiv in PM).
3.7. User-ii pot da o singura data informatii referitoare la anumite produse si firme, numai daca acestea se refera strict la subiectul respectiv si daca au fost cerute.
3.8. Daca moderatorii si administratorii considera ca anumite mesaje contin reclama, pot posta un mesaj de atentionare sau pot sterge respectivul mesaj.
3.9. Nu se admite inregistrarea pe forum cu un nume care sa reprezinte reclama la propriile produse, site-uri sau firme.
3.10. Pentru userii care sunt furnizori, discutia despre serviciile proprii este interzisa (inclusiv daca se cer aceste informatii), chiar si cand mesajele nu contin reclama (de exemplu nu sunt permise exprimari de genul: "cand ma duc la nunti, intotdeauna iau un al doilea cameraman cu mine" sau "florile pe care le folosim noi la buchete niciodata nu sunt ofilite").
3.11. Pe acest forum este interzisa solicitarea de servicii de la useri care sunt furnizori pentru nunta.
3.12. Semnaturile, mesajele de pe forum si mesajele private nu trebuie sa contina link-uri catre concursuri de pe alte site-uri si solicitari de votare catre membrii nunta-moldova.md

4. Catalog

5. Marketplace


Scrie răspuns