Sala de nunti II

Totul pentru și despre planificarea unei nunți.
Sonia
Posts: 19
Joined: 08 Sep 2014, 21:36

Re: Sala de nunti II

Post by Sonia »

Salutare, fetelor! Am ceva timp de cind urmaresc forumul si ma bucur ca v-am gasit.Sunt destule lucruri care le-am descoperit datorita voua. Noi vrem sa sarbatorim nunta,dar doar cu ce-i mai apropiati, de aeea v-om face o nunta mica. Va rog foarte mult, sfatuiti-ma ce sala a-si putea gasi cu o capacitate de 50,maxim 60 de persoane. Pentru ca nu sunt in tara,mi-e greu sa aleg ceva. Va rog foarte mult si va multumesc din start.


Vio P
Posts: 49
Joined: 11 Sep 2014, 22:11

Re: Sala de nunti II

Post by Vio P »

Fetele....noi nu mai gasim nimic liber pe 7 sau 8 august..... dar ne tinem de aceste zile,le vrem cu tot inadinsul... Turnul alb, hanul orheiul vechi inca nu mi-au dat raspunsul,ca nustiu ce trebuiau sa verifice :evil: la venus nu imi raspunde nimeni... in rest,am cam cutreierat tot. daca aveti propuneri ,ajutati-ma va rog... mentionez ca am vrut sa incapem intr-un meniu de pina la 650... poate cu mici exceptii,am fost la Victoria,Ecaterina,Silver house,novas,vila noua...tot ocupat. la altele am sunat doar. despre turnul alb sau hanul orheiul vechi,daca aveti pareri,impartasiti-le cu mine,va rog....


heyapple
Posts: 74
Joined: 09 Jan 2014, 18:12

Re: Sala de nunti II

Post by heyapple »

Eu de la Venus am două nr de tel. 56-97-90 şi 069161004, nu mai ţin minte dar paremi-se domnul a răspuns deodată. Am trecut recent pe acolo şi am văzut că au mai construit câte ceva pe afară, exact cum au şi promis. Deci pot să zic că s-au ţinut de cuvânt. Ne-au propus un meniu de 500 de lei pentru 2014, dar nu i+am ales pentru că au puţin spaţiu afară şi în foier, au un coridoraş foarte mic. Mai incercaţi o dată pe ambeel numere, poate de data aceasta vor răspunde.


heyapple
Posts: 74
Joined: 09 Jan 2014, 18:12

Re: Sala de nunti II

Post by heyapple »

Sonia wrote:Salutare, fetelor! Am ceva timp de cind urmaresc forumul si ma bucur ca v-am gasit.Sunt destule lucruri care le-am descoperit datorita voua. Noi vrem sa sarbatorim nunta,dar doar cu ce-i mai apropiati, de aeea v-om face o nunta mica. Va rog foarte mult, sfatuiti-ma ce sala a-si putea gasi cu o capacitate de 50,maxim 60 de persoane. Pentru ca nu sunt in tara,mi-e greu sa aleg ceva. Va rog foarte mult si va multumesc din start.
Prietenii noştri au făcut anul trecut nunta la Adam şi Eva, sala mică, au avut maxim 70 de invitaţi, ei spun că sala e pentru 100 de persoane, dar 60-70 de persoane încap numai bine să danseze. Baftă. Au un meniu foarte bun, ei încă vreo două luni au făcut economie pe mâncare doar datorită la ce au strâns de pe mese, aşa-că la meniul pe care îl oferă pentru aşa bani mai faci şi economie după nuntă :lol: :lol: :lol:.


Vio P
Posts: 49
Joined: 11 Sep 2014, 22:11

Re: Sala de nunti II

Post by Vio P »

Heyapple, mersi frumos de numere, aveam un alt nr...mi-a raspuns o domnisoara,din pacate este ocupat si acolo,in schimb e liber la orheiul vechi. maine merg sa vad. tare as vrea sa aud pareri poate cineva de aici au facut acolo nunta.


alinadan88
Posts: 23
Joined: 25 Feb 2014, 19:11

Re: Sala de nunti II

Post by alinadan88 »

Vio P wrote:Fetele....noi nu mai gasim nimic liber pe 7 sau 8 august..... dar ne tinem de aceste zile,le vrem cu tot inadinsul... Turnul alb, hanul orheiul vechi inca nu mi-au dat raspunsul,ca nustiu ce trebuiau sa verifice :evil: la venus nu imi raspunde nimeni... in rest,am cam cutreierat tot. daca aveti propuneri ,ajutati-ma va rog... mentionez ca am vrut sa incapem intr-un meniu de pina la 650... poate cu mici exceptii,am fost la Victoria,Ecaterina,Silver house,novas,vila noua...tot ocupat. la altele am sunat doar. despre turnul alb sau hanul orheiul vechi,daca aveti pareri,impartasiti-le cu mine,va rog....

Incearca si suna la sala de nunti ""Voyage"" pe data de 8 noi facem dar pe 7 poate este liber, cu meniul te incadrezi in jur de suma aceasta!!!


Sonia
Posts: 19
Joined: 08 Sep 2014, 21:36

Re: Sala de nunti II

Post by Sonia »

Fetelor, dar de sala de banchet "Magician" din Chisinau, ce pareri aveti?


Irinela
Posts: 128
Joined: 31 Aug 2014, 10:54

Re: Sala de nunti II

Post by Irinela »

Sonia wrote:Fetelor, dar de sala de banchet "Magician" din Chisinau, ce pareri aveti?
salut, daca nu ma gresesc chiar aici pe forum am citit despre ea. de ce nu incercati sa rafoiti un pic paginele? in 2 cuvinte, pentru o nunta de 80-90 de oameni e super din toate punctele de vedere. poate un pic frineaza amplasarea, dar aceasta doar e parerea mea. succes


<a id="timeline1132060" href="http://flines.ru/"> линейки на рабочий стол</a><script type="text/javascript" src="http://flines.ru/timelinejs/1132060.js"></script>
Sonia
Posts: 19
Joined: 08 Sep 2014, 21:36

Re: Sala de nunti II

Post by Sonia »

Irinela, multumesc de raspuns rapid. Eu sunt genul-mai intii caut peste tot,dupa aeea daca totusi nu gasesc dau intrebarea.Poate la alt subiect ai gasit ceva de ea,dar la acest subiect nu cred, l-am rasfoit si am citit mesaj dupa mesaj. Noi v-om avea o nunta cu nu prea multe persoane si de aeea o cunostinta mi-a propus aceasta sala. Dar, e una cind doar o persoana stie de asa sala si alta cind mai auzi si ceva pareri de la altii.Merci inca o data si la fel succese. :)


Irinela
Posts: 128
Joined: 31 Aug 2014, 10:54

Re: Sala de nunti II

Post by Irinela »

Sonia wrote:Irinela, multumesc de raspuns rapid. Eu sunt genul-mai intii caut peste tot,dupa aeea daca totusi nu gasesc dau intrebarea.Poate la alt subiect ai gasit ceva de ea,dar la acest subiect nu cred, l-am rasfoit si am citit mesaj dupa mesaj. Noi v-om avea o nunta cu nu prea multe persoane si de aeea o cunostinta mi-a propus aceasta sala. Dar, e una cind doar o persoana stie de asa sala si alta cind mai auzi si ceva pareri de la altii.Merci inca o data si la fel succese. :)
eu sunt convinsa ca am citit despre aceasta sala undeva.... ;) ok, in fine. socru meu a fost la o nunta akolo, de obicei e tare capricios, dar de data aceasta a venit acasa foarte intuziasmat. prima ce am auzit ca a fost minare multa si gustoasa, ei (barbatii) nu prea se uita la frumusete. inainte de toate, noi tot am vrut sa luam sala pentru nunta noastra, deja si vb cu stapina (sotul meu il cunoaste pe feciorul d-ei), numai ca la noi nunta va fi de 150 de persoane si nici de cum nu inkapem akolo. D-ei imi propuse-se un meniu bogat cu un pret de 650-670 de lei. de aia incearca, plus la ei kelnerii fac mult, adika isi schimba costumatiile la fiecare masa, plus deservesc sala la cel mai inalt nivel, de aia vede-ti si voi... poate e ceia ce va trebuie. P.S. eu am telefonat anul trecut pe 10 ianuarie si deja era totul okupat pentru luna august - septembrie.


<a id="timeline1132060" href="http://flines.ru/"> линейки на рабочий стол</a><script type="text/javascript" src="http://flines.ru/timelinejs/1132060.js"></script>
Post Reply