Naşii - părinţi spirituali

Totul pentru și despre planificarea unei nunți.
Marinusha

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by Marinusha »

La cit am plins aici ca ne refuzau toti, acum m as simti penibil sa nu ma impart cu bucuria mea: ca avem nasi, niste rude ft apropiate, ce-i drept sunt din partea mea, dar cum au aflat ca i luam de nasi, s au schimbat ft mult relatiile, devenind mai blinde si mai calde sa le zic))))
asaa ca bafta voua la toate ce sunteti in cautare si incredere ca totul o sa fie bine ;)


Alintush
Posts: 2100
Joined: 20 Sep 2011, 23:00
Location: Chisinau

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by Alintush »

Marinusha wrote:La cit am plins aici ca ne refuzau toti, acum m as simti penibil sa nu ma impart cu bucuria mea: ca avem nasi, niste rude ft apropiate, ce-i drept sunt din partea mea, dar cum au aflat ca i luam de nasi, s au schimbat ft mult relatiile, devenind mai blinde si mai calde sa le zic))))
asaa ca bafta voua la toate ce sunteti in cautare si incredere ca totul o sa fie bine ;)
Bravo Marinusha, te felicit si-ti doresc sa fii mindra de nastii vostri, sa va intelegeti de minune....


User avatar
aretina
Posts: 371
Joined: 09 Dec 2011, 00:00
Location: Italia

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by aretina »

Eu stiu ce inseamna sa fii refuzat de fiecare data cind te duci la o pereche : Si auzi : Cu mare placere, dar acum nu avem posibilitate!! :? Noi mai avem foarte putin pina la nunta dar inca nu am gasit nanasi dupa a noua tentativa am lasat miinile in jos, mai facem o tentativa pe 26 mai la o verisoara de- a VS. Sper sa fie ok. EU VREAU FOARTE MULT SA AVEM NASI. Din luna decembrie cautam si nimic!!!


User avatar
Katina
Posts: 1178
Joined: 19 Oct 2011, 23:00
Location: italia

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by Katina »

Aretina intradevar cred ca sunteti foarte stresati ca nu ati gasit inca ,si nunta e tot mai aproape ,sper sa fie bine si sa va gasiti unii pe altii ;) si sa stii ca daca ajung acasa vin sa trag cu ochiul la sala si desigur si la mireasa ... :oops:


Marinusha

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by Marinusha »

aretina wrote:Eu stiu ce inseamna sa fii refuzat de fiecare data cind te duci la o pereche : Si auzi : Cu mare placere, dar acum nu avem posibilitate!! :? Noi mai avem foarte putin pina la nunta dar inca nu am gasit nanasi dupa a noua tentativa am lasat miinile in jos, mai facem o tentativa pe 26 mai la o verisoara de- a VS. Sper sa fie ok. EU VREAU FOARTE MULT SA AVEM NASI. Din luna decembrie cautam si nimic!!!


Mult succes Aretina, totul o sa fie bine, noi tot am avut o groaza de refuzuri, 15 la numar.... dar intr un final...m gasit)) asa ca e corecta vb ca cine cauta, gaseste)))) Bafta ;)


marinka
Posts: 228
Joined: 08 Aug 2011, 23:00

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by marinka »

da intradevar e foarte greu cind auzi numai refuzuri, si noi am avut multe refuzuri, in genre o pereche cind s-au dus socrii sa-i intrebe au zis sa stam fara grija si ca totul va fi bine,dar dupa cum au zis noi am crezut ca raspunsul era pozitiv dar uite ca nu a fost, timp de o luna jumate ne=au tinut in suspans, nu raspundeau nici la telefon nimic, pina intr-o zi a raspuns si a zis ca ,, ce sotul nu v-a zis ca mai avem o nunta si nu putem" pai cum asa se face dupa o luna si jumate si la urma sa te faci intr=o ureche... si acum nu vreau sa vad acele persoane si inca vreo 3 cupluri tot ne-au refuzat pina cind parintii mei au intrebat o ruda de=a noastra si nici nu a terminat de intrebat ei au si acceptat. Asa ca fetelor cochetelor, speranta moare ultima, capu sus si totul va fi bine. Mult succes celor care sunt in cautare


User avatar
aretina
Posts: 371
Joined: 09 Dec 2011, 00:00
Location: Italia

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by aretina »

marinka wrote:da intradevar e foarte greu cind auzi numai refuzuri, si noi am avut multe refuzuri, in genre o pereche cind s-au dus socrii sa-i intrebe au zis sa stam fara grija si ca totul va fi bine,dar dupa cum au zis noi am crezut ca raspunsul era pozitiv dar uite ca nu a fost, timp de o luna jumate ne=au tinut in suspans, nu raspundeau nici la telefon nimic, pina intr-o zi a raspuns si a zis ca ,, ce sotul nu v-a zis ca mai avem o nunta si nu putem" pai cum asa se face dupa o luna si jumate si la urma sa te faci intr=o ureche... si acum nu vreau sa vad acele persoane si inca vreo 3 cupluri tot ne-au refuzat pina cind parintii mei au intrebat o ruda de=a noastra si nici nu a terminat de intrebat ei au si acceptat. Asa ca fetelor cochetelor, speranta moare ultima, capu sus si totul va fi bine. Mult succes celor care sunt in cautare
Soacra mea desteapta in ce mod a facut si a sucit, ca prima pereche am asteptato cu raspunsul 3 luni si 1 saptamina. Pina cind m-au luat nervii si am luat in miinele mele, treaba! Acum ne spune ce va trebuie nanasi ? :oops: :oops:


User avatar
aretina
Posts: 371
Joined: 09 Dec 2011, 00:00
Location: Italia

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by aretina »

Katina wrote:Aretina intradevar cred ca sunteti foarte stresati ca nu ati gasit inca ,si nunta e tot mai aproape ,sper sa fie bine si sa va gasiti unii pe altii ;) si sa stii ca daca ajung acasa vin sa trag cu ochiul la sala si desigur si la mireasa ... :oops:
Desigur ca poti sa vii, sa ne vezi pe noi si sala!! Astfel facem si cunostinta !! :)


User avatar
Libelula
Posts: 206
Joined: 17 May 2012, 09:04
Location: Romania

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by Libelula »

Dragele mele, eu cam rar vin pe la CHisinau si nu prea ma orientez :( ... Dar in curand vom merge la nasi sa-i "cerem", adica ei ne-au dat deja acordul, dar tre sa facem "cererea oficiala" . Cu cadouri si sticle ma lamuresc, dar spuneti-mi de unde iau colacii? Se da comanda anticipat undeva sau ii gasesc la brutarii? Si cam la ce pret ajung 2 colaci? Merci.


Alesia86
Posts: 42
Joined: 19 Feb 2012, 01:00

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by Alesia86 »

Libelula wrote:Dragele mele, eu cam rar vin pe la CHisinau si nu prea ma orientez :( ... Dar in curand vom merge la nasi sa-i "cerem", adica ei ne-au dat deja acordul, dar tre sa facem "cererea oficiala" . Cu cadouri si sticle ma lamuresc, dar spuneti-mi de unde iau colacii? Se da comanda anticipat undeva sau ii gasesc la brutarii? Si cam la ce pret ajung 2 colaci? Merci.
noi nu am avut timp sa mergem sa dam comanda de colaci de aceea am mers direct la Franzeluta din centru mai in deal de piata centrala....am luat doi colaci mari foarte frumosi unul nea costat- 55 lei


Post Reply