Naşii - părinţi spirituali

Totul pentru și despre planificarea unei nunți.
Alintush
Posts: 2100
Joined: 20 Sep 2011, 23:00
Location: Chisinau

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by Alintush »

Eu m-am dus la Franzeluta sa dau comanda de cocali si cind in colo ei ii au gata facuti...au colaci de 1 kg si de jumate de kg...colacii arata foarte draguti (ca de nunta) si nu a mai fost nevoie sa dau comanda...iam luat deodata


User avatar
Libelula
Posts: 206
Joined: 17 May 2012, 09:04
Location: Romania

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by Libelula »

Ok, atunci nu ma mai ingrijorez ... Sigur gasesc pe loc. Va multumesc !


User avatar
heliga
Posts: 1332
Joined: 04 Nov 2011, 00:00
Location: Moldova Chisinau

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by heliga »

eu tot de la franzeluta i-am luat in ziua ceia kind am fost la nashi .nu a fost nevie sa dam comanda mai inainte cu exceptia nuntii acolo trebuie cu vri-o 2-3 zile inainte.


Image
Image
User avatar
elena.bulat
Posts: 9
Joined: 11 Mar 2012, 21:15

Naşii - părinţi spirituali

Post by elena.bulat »

Naşii - părinţi spirituali!!! fetelor sunt disperata, facem nunta in septembrie si nu avem inca nasi .... am vorbit cu citeva perechi dar fara razultat, e greu in ziua de azi!!! ce sa facem??? imi vine sa imi scriu in frunte............. poate este undeva cineva care doreste sa cunune!!
ce sa facem???? nu vreau sa facem nunta fara nasi! :( :( :(


User avatar
heliga
Posts: 1332
Joined: 04 Nov 2011, 00:00
Location: Moldova Chisinau

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by heliga »

elena nu dispera mai ai timp sunt multe miresuici care erau in situatia ta kiar am inteles ca ajung si la a 9 incercare ,multe deja au scris ca si-au gasit asa ca mai cauta ai o vara intreaga la dispozitie ;)


Image
Image
User avatar
RoDiNkA
Posts: 1329
Joined: 29 Dec 2011, 00:00
Location: Chisinau

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by RoDiNkA »

Elena, intr-adevar, mai mult optimism!!! Nu dispera, decit sa fie nasi doar pentru ca sa fie....mai bine mai ai un picut de rabdare si va veti gasi reciproc...Stii versul lui Eminesc: "nu cata in departare fericirea ta, iubite"...Ei sunt foarte aproape, asculta-ti inima! Si crede, crede cu adevarat...Bafta mare, multa rabdare si credinta!


Image
User avatar
Nataly
Posts: 13
Joined: 23 May 2012, 11:19
Location: chisinau

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by Nataly »

Elena nu dispera cu siguranţă ve-ţi gasi naşi... Noi am fost la mai multe perechi cu propunerea de a ne fi nasi si toti ne-au refuzat sub diferite pretexte. Si pina la urma am gasit nasii chiar cind nu ne asteptam sunt persoane straine dar au acceptat chiar in momentul cind i-am cunoscut cu toate ca propunerea a fost mai in gluma mai in serios tinind cont ca poarta acelas nume ca si noi Natalia si Sergiu :) si sunt foarte multumita ne impacam de minune.


Image
nati
Posts: 1
Joined: 26 Jun 2012, 13:18

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by nati »

OnlYou wrote:Cineva au avut in loc de nasi martori? VS nu vrea sa ne cununam pu moment + vrea sa avem matorii. Prietenul lui celmai bun si prietena mea cea mai buna. Si ma gandesc ce e de facut.
Noi tot ne gindim sa facem cu martori,deoarece nu gasim nasi. Cine a mai fost in asa situatii, a facut cineva nunta numai cu martori?


Amelia
Posts: 281
Joined: 14 Nov 2011, 00:00

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by Amelia »

Fetelor ..si eu imi doream martori ,pentruca avusem o istorioara destul de neplacuta cu nasii pe care ii alesesem din start , dar care pina la urma ne-au abandonat fara macar sa ne dea o explicatie, nu ne-au mai raspuns la telefon si bineinteles am inteles ca nu vor sa mai vorbeasca cu noi ,iar de cununat nici vorba...o istore foarte neplacuta..acum din cite am inteles au careva regrete..dar in fine ,asta e..acum am alta problema am gasit alti nasi, dar mie numi plac deloc de ei..nu iam vazut niciodata, am vb doar prin skype,sunt rude din partea VS , si el demultisor nu i-a vazut nici el..eram pusi in dificultatea de a ne cauta nasi fiind plecati ,si uite ca i-am gasit..dar na, numi prea plac, nustiu daca voi reusi sa gasesc limba comuna cu ei, nustiu ceva nu se leaga, mine ii voi vedea p-u prima data ,sper ca imi voi schimba cit de cit impresiile ...in mai bine si nu in mai rau..pentruca rau si asa sunt..nustiu, cum sa reactionez si ce atitudine sa i-au, chiar nustiu.....?????????


CristinaB
Posts: 999
Joined: 11 Sep 2011, 23:00
Location: Criuleni

Re: Naşii - părinţi spirituali

Post by CristinaB »

Fii linistita si calma, deschisa la comunicare cu ei....Fiecare om are + si - sale ...Eu cam tot am sentimentul acesta dar mam resemnat deja...astept sa vina si poate ne-om mai imprieteni putin..


Image
Post Reply