Dupa nunta......

Poze, luna de miere, viaţa în doi, etc.
DanielaG
Posts: 596
Joined: 23 Feb 2012, 17:04

Re: Dupa nunta......

Post by DanielaG »

Casa de piatra ghiocel si felicitari ca a iesit asa cum ai vrut!!!!!!!!


Image
User avatar
maryLand
Posts: 2223
Joined: 05 Apr 2010, 23:00
Location: Chisinau

Re: Dupa nunta......

Post by maryLand »

Ghiocel, foarte frumoasa relatare...Casa de piatra voua si tot ce-i mai bun...

p.s. intr-adevar, multe lucruri care nu ne ies par a fi in vazul tuturor...insa nu e deloc asa...lumea nu cunoaste culisele..iar detaliile marunte cu atit mai mult... ;)


Image
Alintush
Posts: 2100
Joined: 20 Sep 2011, 23:00
Location: Chisinau

Re: Dupa nunta......

Post by Alintush »

Ghiocel felicitari si asteptam pozele ;)


User avatar
ghiocel_21
Posts: 48
Joined: 16 Jul 2012, 18:08

Re: Dupa nunta......

Post by ghiocel_21 »

Multumesc mult fetelor, poze voi avea cateva la sfarsitul saptamanii, si eu astept cu nerabdare...


User avatar
LaSposa
Posts: 58
Joined: 27 Mar 2012, 14:06

Re: Dupa nunta......

Post by LaSposa »

Rodinka,Katina, Seyla, ghiocel_21, INNA 2012 caldele mele felicitari si casa de piatra!! :)


User avatar
LaSposa
Posts: 58
Joined: 27 Mar 2012, 14:06

Re: Dupa nunta......

Post by LaSposa »

Dragelor mele, in sfirsit am revenit si eu, dupa o lunga “cură” de somn!A fost nemaipomenit de frumos totul, in tocmai cum mi-am dorit toata viata mea!Si o zic fara exagerare.
Deci, sa incepem povestea
Vineri, 31 august 2012, am oficializat cununia. M-am trezit dimineata la 6.30, am baut cafea. La 7.15 a venit Emilian Cretu de la Jurnal TV,mi-a facut coafura si make-up pina la 10.00. A fost fix in fix cum mi-am dorit eu-un stil retro si feminin. Dupa, a gatit-o pe mamica mea, ce a preferat sa poarte in biserica in loc de batista, voaleta, ca e o soacra mica moderna, la ai ei 63 de ani. La ora 11.20 a venit mirele meu frumos, gatit,cu buchetelul “violet” (care si pina acum este ca si viu, spre deosebire de acela de nunta) si m-a “luat” de acasa. Cununia era preconizata pentru ora 11.30, si nasii inca nu erau gata, asteptau la curatatorie costumele sale, asa ca mirele meu deja era verde de nervi. Insa eu,precum am spus in postarile anterioare ca ma voi enerva,voi avea emotii, spre marea mirare a mea,ulterioara,nici o clipa nu m-am indispus si imi era,ma scuzati de expresie,”pofig” de toate cele rele! Intr-un final am ajuns la Biserica Sf. Apostol Andrei, o bisericuta mica, foarte primitoare si a inceput cununia. Din toata slujba am retinut cel mai bine cuvintele: “Sotul trebuie sa-si iubeasca sotia cel mai tare (s-a repetat de vrio 10 ori), iar sotia trebuie sa se teama de sot!!!” Offff,cita discriminare)))) Iar momentul cel mai haios a fost cind preotul a intrebat unde ne-am cunoscut…si atunci au aflati toooooooti cei mai apropiati adevarul: la discoteca!!Cu cita rusine am spus-o, insa a fost sincer. Dar daca mai precis,aveam prieteni comuni pe odnoklassniki si ne-am prietenit si noi, am mai discutat,dar nu a evoluat relatia pe site. De 14 februarie 2009, am mers cu fetele la disco si acolo, la intrare, m-a apucat un baiat de mina, pe care m-am enervate foarte tare ca isi permite sa ma atinga, iar cind m-am intors, am vazut un zimbet pina la urechi si replica: Olga,salut,ma recunosti??Asa si a inceput povestea noastra,intimplator si frumos. Apoi am aflat ca puteama inca multi ani in urma sa facem cunostinta: ne ocupam ambii cu sportul profesional si deseori echipele noastre se intilneau la jocurile republicane. De soarta nicaieri nu fugi))) Dupa cununie am mers cu toti invitatii la restaurant si am luat masa. Pina seara am intilnit oaspetii de peste hotare, i-am cazat, am fost la salon si m-au aranjat pu a II-a zi, apoi ma-am pregati pentru ziua nuntii pina la 3 noaptea. Ca sa intelegeti , nici un ochi nu am inchis, ma temeam ca nu o sa aud desteptatorul(si asa a fost toata saptamina).
Simbata, 1 septembrie, m-am “trezit” la 5 dimineata tremurind toata…de frig sau de emotii,nu mai stiu. Mi-am pus pachetele de ceai verde pe ochi, am baut o cafea, am micat bine (apropo, a fost prima si ultima masa din aceasta zi,ca mai mult nu am putut nimic minca sau bea) si am mers la Salonul Sophie, La Oliga Iachimenco si Nely Covas. Au facut din mine o regina!! Sincer va spun ca nici pina in ziua ceea nu stiam sigur ce imi doresc ,dar ce am vazut in final,a fost ceea la ce am visat. Ele sunt foarte bravo si a fost facut totul in timp,si chiar mai repede,la 9.45 deja am iesit de acolo,dupa o mini sesiune foto si video. Am mers acasa, vornicelele m-au imbracat – foooarte greu a fost!! Patru femei,tantele mele, m-au ajutat sa imbrac rochia, ne fotografiau,ne filmau,repede imi puneam bijuteriile,ca mirele si vorniceii lui deja dadeau buzna, nu mai aveau rabdare sa astepte!!Verisoarele mele mici i-au facut niste probe la intrare, apoi au urmat vornicelele intrebind: “Ce culoare a ochilor are mama soacra?” Dupa toate culorile enumerate posibile si imposibile, mirele si-a dat seama ca mama soacra are ochi: frumosi)) Dupa ce m-a vazut mirele si eu in oglinda, nici nu imi venea sa cred ca sunt eu. Fetelor, sincer eram cea mai frumoasa, feminina si foarte fericita, asa ma vedeam eu!!si is siguar ca fiecare din noi asa si este in aceasta zi unica!PS: buchetul a fost intocmai cel dorit si muuuult cautat: orhidei cu hortensii , in carcas cu perle si pietre!!
La ora 12.30 am iesit din casa si am mers sa facem o sesiune foto cu tot tinereul, vrio 25 de personae, in parcul Aleea Clasicilor,partea de sus! S-au primit fotografii foarte vii si vesele,stropi de sampanie, baloane, acadele, biciclete. Dupa am mers doar noi doi sa facem poze la Muzeul National de Istorie, la Sala cu Orga, la portrete si la Fortus. Am pregatit mai multe accesorii vesele ca sa diversificam imaginile. A fost nemaipomenit,am lucrat 4 ore, in adevaratul sens al cuvintuluim si am facut poze peste poze, ca ni s-a spus ca sunt de ajuns cit pentru 2 nunti!!Deja falcile ne dureau)) Fotograful nostru, Vadim Calinici si asistenta lui Olga Calinici, au facut o treaba fooooarte buna, ne ajutau peste tot !!Video, Nicolai Cravciuc, de asemenea e foarte bravo si au colaborat de minune! Le multumim foarte mult!
Totul a mers ca la carte,peste tot am reusit la timp, nunta a inceput la 18.00, la restaurantul Versenz (in fine ne-a placut mult: sala foarte frumoasa,mincare foarte buna si deservire la nivel) si oamenii deja erau in rind sa dea mina cu noi si sa ne felicite. Preconizam sa ne asezam la masa la 20.00, dar la 19.40 deja eram asezati, deoarece aproape toti au venit! Si nu in zadar, deoarece noi pe toti, preventive,i-am sunat si i-am rugat sa nu intirzie. Un pic am avut probleme cu asezarea, au venit oameni in plus, dar s-a rezolvat cu success. La 18.30 a avut loc inscrierea la sala(feedback neutru – nici nu am inteles cind a inceput si deja s-a sfirsit procedura,fara un pic de emotii…ma asteptam la ceva mai mult), colacul miresei, hora miresei,show programa diferita,primul dans – improvizatie foarte reusita,datorita lectiilor si un multumesc aparte profesoarei (nu am putut dansa ce ampregatit, din cauza rochiei imense)! Apoi ca pe val,dansuri,muzica, distractie, masa mare, dezbracatul miresei, surprize de la invitati….nu am stat un pic pe loc, eram in euforie si am dansat si m-am distrat pina la 4 dimineata. Toti ne felicitau si ne multumeau pentru asa o nunta reusita. Cind am ajuns acasa, aveam asa niste dureri a coastelor,nu puteam rasufla, iar cind am scos rochia aveam niste maaari “suprize” pe soldurize – vinatai. Insa in pofida tuturor dureriolor si oboselei, eram cea mai fericita si cea mai satisfacuta!! Duminca, pe 3 septembrie, ne-am pornit la mama soacra acasa, care in loc de zeama,a mai facut o mini nunta. Iarasi ne-am imbracat in mire si mireasa si am intimpinat oaspetii,am mincat si am dansat,si la disco am fost)). Aici a fost deja nunta noastra))Tocmai luni, la 9 dimineata, ne-am intors inapoi la mama soacra, dar deja fara griji si reprosuri ca nu am dormit acasa ,deoarece suntem deja sot si sotie! )))
Asadar am avut 3 zile si 3 nopti, ca in povesti! Va doresc si voua dragi miresuici sa vi se implineasca intocmai toate dorintele si visele legate de nunta, iar sotiilor si viitoarelor mame le doresc multa rabdare, intelepciune si fiti gitul casei,orice nu ar fi!! Ura, ura, uraaaaaaa!!


bunellu
Posts: 31
Joined: 02 May 2012, 21:07
Location: chisinau

Re: Dupa nunta......

Post by bunellu »

LaSposa si Ghiocel felicitari si casa de piatra...mari succese voua mai departe.....chiar e uraa..ura..ura...noi pina la ura mai avem ink muuuult de muncit, dar s speram k si la noi o s fie bine...:))


DanielaG
Posts: 596
Joined: 23 Feb 2012, 17:04

Re: Dupa nunta......

Post by DanielaG »

LaSposa felicitari ca ai avut o nunta atit de frumoasa si ca a iesit totul asa cum ti-ai propus...citind rezumatul tau nu mi-a disparut nici pe o secunda zimbetul...intr-adevar multe emotii pozitive....esti un bun exemplu pt not toate miresele .... ai dovedit ca daca te programezi bine reusesti sa te incadrezi in timp..ink o data felicitari pt o nunta atit de bine organizata si frumoasa :P


Image
User avatar
maryLand
Posts: 2223
Joined: 05 Apr 2010, 23:00
Location: Chisinau

Re: Dupa nunta......

Post by maryLand »

La Sposa..cit de frumos...intr-adevar ai aratat ca o regina...casa de piatra voua si numai bine!!!! ;)


Image
CristinaB
Posts: 999
Joined: 11 Sep 2011, 23:00
Location: Criuleni

Re: Dupa nunta......

Post by CristinaB »

LaSposa, ai fost o adevarata regina!!!! Te rog mult in privat sau in tema programul zilei descrie cum tiai programat ziua nuntii!!


Image
Post Reply