Locuinta pentru noua familie

Poze, luna de miere, viaţa în doi, etc.
User avatar
perla
Posts: 878
Joined: 24 Jun 2011, 23:00
Location: Chisinau

Re: Locuinta pentru noua familie

Post by perla »

Aleena wrote:Perla...merci mult!


Vreau sa-ti dau o veste buna.
La varsta de 2 ani pictura pe pereti abia incepe... :lol: :lol: :lol:
:? mdea...


User avatar
RoDiNkA
Posts: 1329
Joined: 29 Dec 2011, 00:00
Location: Chisinau

Re: Locuinta pentru noua familie

Post by RoDiNkA »

Da, da, confirm si eu spusele Aleenei,
nepotica mea, care acum a facut 3 anisori,
si-a manifestat abilitatile de pictorita foarte aprins, astfel incat peretii apartementului fratelui meu sunt plini da capodoperi de arta a strengaritei :lol:
Pentru inceput se alarmau, dar...cu timpul au realizat ca aceasta ar putea fi foarte si foarte important pentru ea si au lasat peretii in voia ei,
oarecum apartamentul va fi destinat pentru reparatie generala :lol:
Dar sa privim constructiv, poate astfel se dezvolta noii genii in arta ;)
Mmmmmmmmmm, Liudocika, dar unde ai vazut in vanzare asemenea carioca?


Image
Liudocika2012
Posts: 795
Joined: 23 Nov 2011, 00:00

Re: Locuinta pentru noua familie

Post by Liudocika2012 »

ce ma bucur ca ai revenit! le-am vazut la Elat, la etajul cu jucarii, daca stam cu fata la scari, primul magazinut din partea dreapta, cariocele se vindeau aparte dar aveau ca accesorii un cub mare colorat si o tabla improvizata din material. Nu mai tin minte cit costau dar cind voi avea copilasi ma fac si eu cu ele :lol:


Image
ровно дыши, капитан моей распущенной души.
User avatar
felisha
Posts: 149
Joined: 20 Nov 2011, 00:00

Re: Locuinta pentru noua familie

Post by felisha »

salutare feteloor ma bucur pentre familiile care deja au cuibul lor, noi sintem inca in cautare:) si ma intereseaza designeri de la noi din chisinau cine ma poate ajuta cu niste contacte as fi foarte recunoscatoare ca caut pe net si apar doar vreo cateva nume si atit as vrea sa vad si lucrarile lor, cine ar putea sa recomande un specialist bun sa fie de incredere cu care a lucrat ?succese voua mai departe la reparatie si amenajarea caseii ;) ;) ;) !!!!


Amelia
Posts: 281
Joined: 14 Nov 2011, 00:00

Re: Locuinta pentru noua familie

Post by Amelia »

felisha wrote:salutare feteloor ma bucur pentre familiile care deja au cuibul lor, noi sintem inca in cautare:) si ma intereseaza designeri de la noi din chisinau cine ma poate ajuta cu niste contacte as fi foarte recunoscatoare ca caut pe net si apar doar vreo cateva nume si atit as vrea sa vad si lucrarile lor, cine ar putea sa recomande un specialist bun sa fie de incredere cu care a lucrat ?succese voua mai departe la reparatie si amenajarea caseii ;) ;) ;) !!!!
....noi am lucrat cu un designer ft ft bun..bine asta din punctul nostru de vedere si din experienta traita...il recomand cu toata increderea Oleg Caus, cauta pe odnoklassniki si poti vedea lcrarile lui
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 437&type=3 aici poti vedea poze de la apartamentl nostru finisat si poze in 3D cind era in etapa de designer....succes


IRACIKA1983
Posts: 296
Joined: 01 Dec 2012, 17:26

Re: Locuinta pentru noua familie

Post by IRACIKA1983 »

Suntem foarte multumiti de parintii ,care ii avem din ambele parti ...au avut grija de noi ca sa nu locuim pe la gazda ,s--au cu ei impreuna ...cum ne intoarcem din luna de miere trecem in cuibusorul nostru...


User avatar
marcelushka
Posts: 700
Joined: 15 Jun 2010, 23:00
Location: Chisinau

Re: Locuinta pentru noua familie

Post by marcelushka »

IRACIKA1983 wrote:Suntem foarte multumiti de parintii ,care ii avem din ambele parti ...au avut grija de noi ca sa nu locuim pe la gazda ,s--au cu ei impreuna ...cum ne intoarcem din luna de miere trecem in cuibusorul nostru...
Felicitari sincere, e un moment de apreciat, din discutiile cu mamicuta ta (soacra) am inteles acest moment, ei tin enorm la voi si vor din suflet sa va ajute. Bravo, sa dea domnl ca in familia voastre sa fie respect si intelegere, iar parintii va sunt de aur. Felicitari.


IRACIKA1983
Posts: 296
Joined: 01 Dec 2012, 17:26

Re: Locuinta pentru noua familie

Post by IRACIKA1983 »

Marcelushka !!!! iti multumim pentru sustinere ...da, : avem parinti fara pret suntem foarte multumiti de ei...daca nu erau parintii nustiu daca aveam asa nunta :P .


Girgana
Posts: 273
Joined: 29 Dec 2011, 00:00

Re: Locuinta pentru noua familie

Post by Girgana »

Fetelor,ajutati-ma va rog. Eu o sa am asa o rugaminte ,poate stranie la prima vedere,am nevoie de informatie despre blocul care se afla pe str.Mircea cel Batrin 5/3.Poate locuiti in acest bloc, sau in apropiere , sau aveti rude sau prieteni care au apartament acolo. Chestia ii ca vad ca foarte multe apartamente din acest bloc de vind si cu pret relativ mic. Ma gandesc sa fie vrio problema acolo,sau poate e vri-un bloc de tip familial sau cine stie ce alta buba poate avea:)) Voi fi recunoscatoare pt orice informatie.


marcellla
Posts: 350
Joined: 08 Jun 2011, 23:00
Location: Torino

Re: Locuinta pentru noua familie

Post by marcellla »

Girgana daca nu este secret, care este pretul la apartamentele din acest bloc, ca zici ca e mic, si noi sintem in cautare, dar stam pe ginduri, nu prea stim care companii de constructii sint de incredere.


Image
Post Reply