Petrecerea burlacitelor

Totul pentru și despre planificarea unei nunți.
User avatar
Utilizator800
Posts: 46
Joined: 23 Jun 2012, 13:52

Re: Petrecerea burlacitelor

Post by Utilizator800 »

Salut burlacitelor,

Azi am trecut pe la un salon de tip spa, Feminim Dom, pe Puskin-Sciusev. Ma gandesc sa organizez o petrecere a burlacitelor ziua inaintea nuntii acolo. Serviciile ar putea dura intre 2 si 4 ore, si sa aleg dintre urmatoarele servicii care intra in pachetul "Devishnik" :) manichiura-pedichiura (300 Lei), masaj 30 min (150), masca (150L), scrub peeling al corpului (150L), invelire in ... ciocolata, vanilie, etc (150 L), sauna hamam (60 Lei), aranjarea parului (150 L). Ar putea fi ceva de vreo 600 Lei per persoana, pentru cateva prietene apropiate, nasa, vornicica. Daca se aleg toate serviciile, ar fi 1120 Lei pe persoana, imi pare cam mult!

Ce parere aveti? Avantajul la acest salon este ambianta placuta din aceasta cladire istorica, restaurata fain. Poate mai stiti alte saloane cu ambianta placute unde se poate petrece o ora la mani-pedi, masaj....cu sampanie si fructe :)


T<3 V
Posts: 104
Joined: 03 Apr 2013, 20:21

Re: Petrecerea burlacitelor

Post by T<3 V »

Azi, colegele si prietenele mele imi vor organiza O serbare de neuiatat, sper...:-) acum le preagtesc cite un mik cadou.


"Ador sa fiu casatorita.Este atat de bine sa gasesti acea persoana speciala pe care doresti sa o plictisesti tot restul vietii tale !"
Olecika
Posts: 537
Joined: 31 Oct 2012, 22:52

Re: Petrecerea burlacitelor

Post by Olecika »

Uuuuh, acum ca am trecut cu bine de marea fierbinteala a pregatirilor ai a ramas doar foarte putin de pus la punct, ma gindesc cum sa organizez petrecerea burlacitelor :)

Suntem undeva 7-8 fete si inca nu stiu ce vom face, probabil vom petrece intr-un club din Chisinau!

Voi? Ce planuri aveti, miresicile care mai aveti citeva zile pina la nunta :)


irinutza22
Posts: 72
Joined: 23 Jul 2012, 09:18

Re: Petrecerea burlacitelor

Post by irinutza22 »

Eu deja l-am facut... L-am facut la GOA... Am fost si noi 8 persoane... A fost interesant..Ne-am distrat de minune... :P :P :P


Olecika
Posts: 537
Joined: 31 Oct 2012, 22:52

Re: Petrecerea burlacitelor

Post by Olecika »

Eu am decis sa organizez o tusofka mare chiar cu o saptamina inainte de nunta. De dimineata am sunat toate fetele, 6 la numar si ne-am strins la ora 20 la mine acasa. Acolo am servit cite un pic de coniac, am mai vorbit, am facut planuri de nunta si pe la 23 ne-am pornit la discoteca, am rezervat o masa la TESLA.

1 surpriza a fost ca din cele 6 fete invitate venise 3 la mine, pe celelalte 3 le telefonam si ele ba ziceau ca intirzie cu jum de ora, ba ca sunt in taxi, ba nu mai rs la telefon. Oleak m-am enervat, insa cind am vazut ca una dintre cele prezente vb la telef cu una dintre cele absente, mi-am dat seama ca ceva nu era cum trebuie...

2 surpriza a fost cind am iesit din casa, atunci cind invitatele mele au inceput a scoate de prin posete voaluri roze si unul alb. Iuhuuu, am inceput a ne chiti si a ne gati de DIVISHNIK intr-o atmosfera super, mega, extra vesela !!!

La discoteca ne-a dus sotul cu masina. Tot drumul am cintat si am chiuit !!!

Cind am ajuns, va dati seama ca tot clubul era al nostru, si toata atentia tot a noastra :) La vreo 5 minute se afiseaza si celelalte 3 invitate cu o sacosa, din care cauza au si intirziat :D Si incep a ma felicita, a-mi ura multe si de toate si ca cadou mi-au oferit un costum, tare sexy, de Alba ca Zapada, pentru noptile de dupa nunta.

Si iata asa a inceput ditractia . Pe la mijloc de sarbatoare, fetele mi-au cadonat un coktail - a 3 surpriza, de cela care urci pe bar si chelnerul dupa ce il prepara iti invirte capul. A fost tare fain !!! Cel mai interesant e faptul ca in timp ce eu eram pe scena si savuram bautura, cu voalul in cap respectiv, toate fetele strigau prin sala OLEA, OLEA si ziceau la toti ca iata ea va fi mireasa saptamina viitoare :D ooooaaaau, ce emotii :D Dupa mine, barmenul a mai pregatit bauturi din astea inca la vreo 5 fete, iar pe noi ne-a servit cu cite un coktail gratuit pentru ca am facut asa o publicitate !!!

Dupa discoteca am mers sa mincam si pe la 6 dimineata am intrat in casa, foarte obosita insa si foarte multumita !!!!
Iata si citeva poze de la marea sarbatoare :)
Image
Image
Image

Nu ratati petrecerea burlacitelor !!! Se merita !!!


User avatar
tibberoon
Posts: 225
Joined: 02 Mar 2012, 13:49
Location: Chisinau
Contact:

Re: Petrecerea burlacitelor

Post by tibberoon »

Dupa poze se vede ca va-ti distrat de minune ))

Eu organizez petrecerea la salon spa. Si din lipsa din timp, si din faptul ca m-am saturat de discoteci, vom imbina placutul si cu utilul.


http://tibberoon.wordpress.com/
Niagarcik
Posts: 122
Joined: 16 Jul 2012, 21:52

Re: Petrecerea burlacitelor

Post by Niagarcik »

tibberoon wrote:Dupa poze se vede ca va-ti distrat de minune ))

Eu organizez petrecerea la salon spa. Si din lipsa din timp, si din faptul ca m-am saturat de discoteci, vom imbina placutul si cu utilul.
cite persoane ve-ti fi si cit te va costa aprox?


Image
User avatar
tibberoon
Posts: 225
Joined: 02 Mar 2012, 13:49
Location: Chisinau
Contact:

Re: Petrecerea burlacitelor

Post by tibberoon »

Noi vom fi 3 persoane. Acolo totul depinde de ce proceduri alegi. Eu am luat multe proceduri si de accea stapina mi-a facut si reducere si ma costa 2900 lei, dar repet- totul depinde de ce proceduri alegi.


http://tibberoon.wordpress.com/
Dutsu
Posts: 446
Joined: 20 Feb 2012, 11:41

Re: Petrecerea burlacitelor

Post by Dutsu »

si eu tare vroiam sa fac petrecerea burlacitelor dar cind mam uitat imprejur am inteles ca nu am cu cine...cine lucreaza si nu e in oras care deja are copil mic si tot asa... :cry:


maklerus
Posts: 139
Joined: 23 May 2013, 14:08

Re: Petrecerea burlacitelor

Post by maklerus »

tibberoon wrote:Noi vom fi 3 persoane. Acolo totul depinde de ce proceduri alegi. Eu am luat multe proceduri si de accea stapina mi-a facut si reducere si ma costa 2900 lei, dar repet- totul depinde de ce proceduri alegi.
Cred ca asa petrecere a burlacitelor e foarte fain. Ceva de gen aristocrat! Imi place ideea Bravo!!! Din pacate eu nu am cu cine organiza....ba plecate, ba maritate....pacat!!! Have fun!


Post Reply