Coafură și make-up II

Totul pentru și despre planificarea unei nunți.
marcellla
Posts: 350
Joined: 08 Jun 2011, 23:00
Location: Torino

Re: Coafură și make-up II

Post by marcellla »

Fetelor imi cer scuze din start ca schimb un picut tema, dar cine poate sa-mi spuna cum e Adelina Ipatii ca frizer. Vin in tara si tocmai acum doamna la care ma tundeam mereu e plecata in vacanta iar eu am nevoie urgent de o schimbare. Va multumesc dragelor.


Image
Nadinn
Posts: 206
Joined: 24 Jan 2013, 01:37
Location: Chisinau,Moldova

Re: Coafură și make-up II

Post by Nadinn »

marcellla wrote:Fetelor imi cer scuze din start ca schimb un picut tema, dar cine poate sa-mi spuna cum e Adelina Ipatii ca frizer. Vin in tara si tocmai acum doamna la care ma tundeam mereu e plecata in vacanta iar eu am nevoie urgent de o schimbare. Va multumesc dragelor.
salut eu am mai scris aici despre Adelina,eu sunt clienta ei de prin toamna sh foarte tare imi place cum lucreaza,la ea am apelat tot pt ca aveam nevoie de o schimbare sh sunt foarte multumita de calitatea serviciilor ei sh preturile la ea deasemenea sunt acceptabile ;)


CristinaB
Posts: 999
Joined: 11 Sep 2011, 23:00
Location: Criuleni

Re: Coafură și make-up II

Post by CristinaB »

tibberoon wrote:Andrei Cocieru - nu recomand. Cite vorbe de lauda am auzit despre el... recent mi-am facut coafura la el, ca sa ajung la prima sirba si sa simt cum una cite unu imi cadeau agrafele din par, ca la sfirsitul dansului in general sa mi se desfaca cocul.

Initial totul era frumos, a lucrat repede, dar cred ca nimeni nu ar vrea sa dea un pumn de bani pe o coafura ce ar dura o ora.
Iarasi depinde de fiecare coafura si de tipul parului..Eu am o cunoscuta si-a facut coafura si machiajul la Cocieru, vara trecuta si a ramas super multumita> si frumoas a fost si a tinut pina dimineata...


Image
User avatar
tibberoon
Posts: 225
Joined: 02 Mar 2012, 13:49
Location: Chisinau
Contact:

Re: Coafură și make-up II

Post by tibberoon »

Eu nici nu infirm capacitatile lui Andrei. Eu doar imi impart experienta cu cele ce pot fi in locul meu. Hai ca eu eram o simpla invitata la nunta, dar sa fi fost mireasa??? Ce tine de tipul parului - orice coafor trebuie sa vada singur asta si sa atentioneze clienta ca uite asa coafura va rezista, dar asa nu... ca clientul vrea multe si nu mereu ceea ce vrea i se va potrivi, de aceea si e specialist.
Doamne care l-a recomandat a avut doar vorbe de aur la adresa lui si o gramada de cliente multumite )) Dar se mai intimpla si la case mari cred ca.

Cine a purtat diadema la nunta? Ati simtit ceva discomfort ?


http://tibberoon.wordpress.com/
Sweety
Posts: 79
Joined: 04 Jul 2013, 15:15

Re: Coafură și make-up II

Post by Sweety »

Diana 2013 wrote:
Nikutsa wrote:Eu tot stateam gata sa duc avansul , ca vroiam repede nu cumva sa ramin fara loc . Dar cred ca panica e ceva normal :) eu m-am programat la Style Studio si retraiesc pentru machiaj , la fel am auzit pareri nu din cele mai bune , dar deja fie ce-o fi . . .

eu la fel sunt programata la Style studio, Ion Turcan, si machiaj la ei :-)
Salut, fetelor! Încep și eu cu fraza binecunoscută de voi: sunt din categoria fetelor care v-au urmărit ”din umbră” :D
Și pentru că am cutreierat acest forum în lung și în lat în timpul pregătirilor pentru nunta noastră, vreau să spun un MAAAAARE MULȚUMESC creatorilor lui și tuturor vouă - pentru că am aflat multe lucruri despre care nu aveam cum să aflu altfel și care m-au ajutat foarte mult!!!
Și pentru că nunta noastră a avut deja loc și totul a fost cum se poate mai bine, vreau să împart și eu puțin din experiența mea (poate voi ajuta și eu pe cineva) ;)

Nunta și cununia le-am făcut în două zile diferite. Pentru ziua nunții coafura mi-a făcut-o Ion Țurcan. Vreau să vă spun că sunt foarte pretențioasă în toate, iar dacă era vorba despre nuntă - cu atît mai mult! Mai ales că nu am avut niciodată noroc în ceea ce privește coafatul - mereu îmi făceau ceea ce nu-mi plăcea 8-) Despre Ion Țurcan nu am decît cuvinte de laudă! E un meșter adevărat! Și deși am cam stat cu frică că-mi va ”cădea” în timpul zilei coafura (mai ales că a fost foAAArte cald și părul meu nu e prea ”ascultător”), totul a ținut minunat!!! Și rochia a trebuit s-o îmbrac pe deasupra și totul a fost super! Și Ion ca persoaă e bravo - lucrează încrezut, dar ca să fiu eu satisfăcută la fiecare șuviță aranjată mă întreba dacă e bine așa și n-am avut un firicel măcar stînd în sus - le prelucrează pe toate!!! Așa că dacă v-ați programat pentru coafură la Style Studio - puteți sta liniștite!
Cît despre machiajul lor - nu știu, eu m-am machiat la ”Afrodita” - la Ana Diacova - la fel foarte bravo! M-a ascultat și (principalul) a auzit (!) ce vreau și a făcut totul întocmai!

Iar în ziua cununiei m-am programat la o domnișoară despre care am aflat de pe acest forum și de la domnișoara care ne-a făcut decorul floral. O cheamă Ludmila - a lucrat machioză la Jurnal TV și lucrează foarte bine! Face și coafură și machiaj și la fel e foarte receptivă la ceea ce-ți dorești! Și soțului și celorlalți le-a plăcut chiar mai mult lucrul ei (pentru cununie optasem pentru o coafură cu părul pe... umăr:)) Arătam ca o regină! Dacă are cineva dorință - tel. ei - 069817526.
Mult succes tuturor! Să fiți frumoase!


Fefe
Posts: 83
Joined: 16 Oct 2012, 15:34

Re: Coafură și make-up II

Post by Fefe »

Sweety iti multumim mult de sfaturi, dar unde putem vedea lucrarile Ludmilei?


Sweety
Posts: 79
Joined: 04 Jul 2013, 15:15

Re: Coafură și make-up II

Post by Sweety »

Fefe wrote:Sweety iti multumim mult de sfaturi, dar unde putem vedea lucrarile Ludmilei?
Cu plăcere! Eu n-am găsit lucrări de ale ei în internet și, din păcate nici pozele încă nu le-am primit:( Tot ce pot să spun este că părul nu arată deloc ”îndopat” de lac, are un aspect natural și vede foarte bine ce ți se potrivește și ce nu. Pînă cînd doar atît...


mocca
Posts: 1
Joined: 08 Aug 2013, 12:08

Re: Coafură și make-up II

Post by mocca »

ce parere aveti despre Alexandru Siskov?! va rog mult..ajutatima ku vriun sfat


Diana 2013
Posts: 234
Joined: 17 Nov 2012, 19:18

Re: Coafură și make-up II

Post by Diana 2013 »

sweety mi-ai luat o piatra de pe inima, eu fiind inscrisa la Ion Turcan ;)


Sweety
Posts: 79
Joined: 04 Jul 2013, 15:15

Re: Coafură și make-up II

Post by Sweety »

Diana 2013 wrote:sweety mi-ai luat o piatra de pe inima, eu fiind inscrisa la Ion Turcan ;)
Mă bucur c-am făcut-o :D Cînd te duci la consultație ia și poza rochiei să i-o arăți;)


Post Reply