Moderatorul nunţii (tamada)

Totul pentru și despre planificarea unei nunți.
Scrie răspuns
Balaioara
Mesaje: 1
Membru din: 25 Iun 2019, 17:02

Re: Moderatorul nunţii (tamada)

Mesaj de Balaioara »

Buna tuturor! Spuneți-mi va rog dacă l-a avut cineva moderator la nunta pe Emilian Cretu de la Dora show, ce părere aveți? Mulțumesc!


elena010203
Mesaje: 2
Membru din: 30 Aug 2020, 20:39

Re: Moderatorul nunţii (tamada)

Mesaj de elena010203 »

Nu o recomand ca moderatoare la nuntă!!! Îi oferi avansul , iar după asta nici nu răspunde la telefon, mai are tupeu să-ți spună și cuvinte usturătoare, că ea e vedetă, n-ai ce-i face!!! Sincer, am rămas dezamăgită de ATITUDINEA ei, de comportamentul FĂȚARNIC, că e tare amabilă până îi dai un avans bunișor!!! Nici contract nu a oferit! Să fi știu câți nervi și lacrimi o să am din cauza ei, în vecii vecilor nu o luam!!!!! Chiar am rămas profund dezamăgită și nu o să o recomand niciodată în viață!!!!!


elena010203
Mesaje: 2
Membru din: 30 Aug 2020, 20:39

Re: Moderatorul nunţii (tamada)

Mesaj de elena010203 »

Tatiana Heghea - nu o recomand ca moderatoare la nuntă!!! Îi oferi avansul , iar după asta nici nu răspunde la telefon, mai are tupeu să-ți spună și cuvinte usturătoare, că ea e vedetă, n-ai ce-i face!!! Sincer, am rămas dezamăgită de ATITUDINEA ei, de comportamentul FĂȚARNIC, că e tare amabilă până îi dai un avans bunișor!!! Nici contract nu a oferit! Să fi știu câți nervi și lacrimi o să am din cauza ei, în vecii vecilor nu o luam!!!!! Chiar am rămas profund dezamăgită și nu o să o recomand niciodată în viață!!!!!


Scrie răspuns