Nunta in aer liber

Totul pentru și despre planificarea unei nunți.
nessa
Posts: 11
Joined: 20 May 2013, 08:15

Nunta in aer liber

Post by nessa »

Imi poate spune cineva cine se ocupa cu planificarea nuntsilor in aer liber shi daca se pretesteaza in Md asha ceva?? cu cort de dorit ,dar cort din panze colorate,nu ca pe vremuri :)


User avatar
WonderlandBride
Posts: 59
Joined: 28 Jan 2013, 10:53

Re: Nunta in aer liber

Post by WonderlandBride »

nessa, îți recomand nunta la cort sau în aer liber numai dacă ai un buget măricel pentru așa ceva. Eu chiar dacă fac nunta în ograda socrilor, acum mi-e strașnic să calculez cît îmi iese totul. Mă împac numai cu ideea că ei vor achita pentru tot ceea ce înseamnă catering, familia mea pentru decor și stofe. Chestiile primordiale am decis să le achităm noi cu mirele, precum rochie, foto-video, muzică.
Mîncarea te va costa mai puțin, dar dacă aduci mîncarea și chelnerii de la Chișinău transportul te va costa mult. Plus, ai nevoie de o scenă pentru muzicanți, iar același cort, care costa de la cîteva sute de euro chiria, ca să îl înfrumusețezi cu stofe și să arate bine mai trebuie să scoți câteva sute de euro. Dacă vrei ceva frumos și nu ai un veceu, va trebui să îl iei cu chirie. Slava domnului, eu nu am asemenea probleme. Plus că pentru dans ai nevoie de podea bună, care cel mai probabil va trebui construită. Mai adaugi chirie la mese, scaune, fețe de masă și ajungi la sume frumușele, adică e mai scump ca la restaurant.

Eu mă bucur că cît de cît m-am stabilit cu toate și pînă la urmă am vreo 80 de invitați, deci sigur vor încăpea. Acoperișul deasupra terasei îl voi face tot cu stofe și lumini și voi pune mese sub acoperiș. Se va dansa în cealaltă parte a piscinei, unde va fi adusă și o scenă. Mi-o mai rămas sigur să stabilesc data, cred că va fi a doua săptămînă după paști, eu vreau mult bujori la nuntă.
Fețele de masă le vreau colorate, nu albe. Mai am mult de lucru


CristinaB
Posts: 999
Joined: 11 Sep 2011, 23:00
Location: Criuleni

Re: Nunta in aer liber

Post by CristinaB »

Bravo WonderLand!! Vad ca esti muuult mai pregatita si informata despre ce urmeaza sa organizezi decit la inceput!! Spor la munca in continuare si sunt sigura ca se va primi totul la 120 %!!


Image
nessa
Posts: 11
Joined: 20 May 2013, 08:15

Re: Nunta in aer liber

Post by nessa »

WonderlandBride oricum mersi de informatsii. Dar credeam ca poate este intr-un loc anume unde se poate de organizat . Ca nu ma mai gandesc eu sa o fac in ograda :)) acolo mai multsi de 20 de oameni nu incap . Shi oricum in aer liber e mai deosebit, totsi fac pe la restaurante da eu ash vrea ceva mai special ,oricum o data in viatsa o faci :) mi-ar placea pe poltava acolo ar fi o idee buna ..doar ca ma tem ca daca ii va trage o ploaie aleluia cu nunta in aer liber :))


User avatar
Ninela
Posts: 474
Joined: 10 Oct 2012, 12:02

Re: Nunta in aer liber

Post by Ninela »

Nessa, poti sa incerci la Skyland, Goian. De la inceput si noi ne doream ceva de genul dat, dar cum a mentionat si WonderLand, trebuie multa munca de depus. http://skyland.md/ru/uslughi.php Bafta!!!


Image
russ_md
Posts: 12
Joined: 11 Sep 2011, 23:00
Location: Chisinau

Re: Nunta in aer liber

Post by russ_md »

Eu am facut recent la Curtea Mosului. Arenda localului 400 lei persoana + mancarea 400 lei. Alegi ce vrei din meniu. Eu am ales mai mult bucate la gratar(legume, somon, carne de porc / pui), tartine somon si icre, salate usoare, legume proaspete, cascaval etc... in forma de furshett-banquet. Totul este, cort, mese, scena, etc... Cognac si vodka nu am avut, doar cocktailuri (barman bar) si putin vin. 80 persoane, majoritatea absoluta tineri. Recomand :)


User avatar
WonderlandBride
Posts: 59
Joined: 28 Jan 2013, 10:53

Re: Nunta in aer liber

Post by WonderlandBride »

CristinaB wrote:Bravo WonderLand!! Vad ca esti muuult mai pregatita si informata despre ce urmeaza sa organizezi decit la inceput!! Spor la munca in continuare si sunt sigura ca se va primi totul la 120 %!!
Mulțumesc mult Cristina. Să știi că eram foaaaarte stresată la început. Am văzut că sunt multe de făcut, iar eu nu știam de ce să mă apuc. Am mai vorbit cu câțiva organizatori de nunți și m-am liniștit. Am găsit pe cei care se vor ocupa de partea de care mi-era cel mai tare frică, de tot ce înseamnă decor, flori, mese, scaune, stofe. În rest, ne-am hotărît cu celelalte și am împărțit responsabilitățile în familie. Acum nu doar că sunt liniștită, dar abia aștept evenimentul.
Credeam că e o nebunie să faci o nuntă, acum am înțeles că dacă ești organizat le reușești pe toate. Nu voi mai avea un organizator de nuntă, dar cei care se vor ocupa de decor mă vor ajuta cu multe. Așa că nu va trebui să mai achit 10% în plus la vreo agenție. Ufff, parcă zbor de fericire. Deja visez nunta mea, una frumoasă, vaporoasă de primăvară, cu mulți bujori și stofe. Va costa mult, da parcă nunta e o dată în viață, nu? :) Plus că vreau să fiu fericită în acea zi și multă vreme după.


Runicika
Posts: 1
Joined: 21 May 2013, 13:52

Re: Nunta in aer liber

Post by Runicika »

Gradina Botanika...Inscrie in aer liber-079548429


User avatar
WonderlandBride
Posts: 59
Joined: 28 Jan 2013, 10:53

Re: Nunta in aer liber

Post by WonderlandBride »

Runicika wrote:Gradina Botanika...Inscrie in aer liber-079548429
Runicika, nu am înțeles mesajul tău. Ți-a organizat cineva înscrierea și ai dat numărul de contact? Cine sunt ei? Cu ce impresii ai rămas? Organizează și nunta în aer liber acolo? Sau e vorba de tine care organizezi înscrieri în aer liber?


nessa
Posts: 11
Joined: 20 May 2013, 08:15

Re: Nunta in aer liber

Post by nessa »

Ninela wrote:Nessa, poti sa incerci la Skyland, Goian. De la inceput si noi ne doream ceva de genul dat, dar cum a mentionat si WonderLand, trebuie multa munca de depus. http://skyland.md/ru/uslughi.php Bafta!!!

Mersi Ninela o sa incerc ,oricum o data in viatsa faci nunta asha ca se merita efortul cred :)


Post Reply