In curînd voi fi mămică

Dupa nunta e firesc sa trecem la un nou nivel in viata de familie. In doi e bine, dar in trei e si mai minunat. Aceast forum va contine subiecte despre viitoarele mamici, mamici si bebelusii lor.
User avatar
perla
Posts: 878
Joined: 24 Jun 2011, 23:00
Location: Chisinau

Re: In curînd voi fi mămică

Post by perla »

Marcela se zice ca fetele se ascund :)) Asa ca... iuhuuu.. inca o miresuica :)))


User avatar
Alinkka
Posts: 320
Joined: 19 Feb 2012, 15:20

Re: In curînd voi fi mămică

Post by Alinkka »

fetelor cine a racit shi a avut febra in primul trimestru? Kum v-ati tratat? La moment ma aflu in alta tara shi nu ma pot adresa la medik :-(


User avatar
tancha_ru86
Posts: 1240
Joined: 13 Jan 2012, 00:00
Location: Londra

Re: In curînd voi fi mămică

Post by tancha_ru86 »

Alinkka wrote:fetelor cine a racit shi a avut febra in primul trimestru? Kum v-ati tratat? La moment ma aflu in alta tara shi nu ma pot adresa la medik :-(
Alinkka nu prea ai voie medicamente, doar cu indrumarea medicului asa ca incearca leacuri babesti. Cand eram mica mama imi scadea temperatura facandu-mi un masaj cu otet, imi punea prosop udat cu apa rece pe frunte sau gheata. Daca ai amigdalele inflamate da cartofi proaspeti prin razatoare, aseaza-i pe o bucata de pelicula, ca sa nu se imprastie si sa curga, stropeste cu otet si pune-i la gat, important e cartoful sa stea direct pe piele in zona amigdalelor(galci).
Ceaiuri, multe ceaiuri cu lamaie, miere, dulceata de zmeura. Ceaiurile sa nu fie fierbinti ca nu e bine. Usturoi si ceapa alte leacuri naturale si extrem de benefice. Ceapa taiata marunt cu miere o mananci incet sa alunece pe gat.
Aceste retete nu sunt foarte placute, dar eficiente si nu au efecte secundare. Bunica si mama mi le aplica cand eram mica si in doua zile eram gata de sanius, fara medicamente si alte prostii. Mama ne mai turna zeama de aloe in nas sau zeama de ceapa ca sa ne desfunde nasul. Ultima era ingrozitoare dar avea efect.
Si totusi, ar trebui sa mergi la un medic, macar particular. Retetele de mai sus sunt pentru raceala, in schimb gripa e un virus care poate deveni periculos mai ales pentru bebelush.
Insanatosire grabnica.


Ma droghez de 7 ani http://jurnaldesotie.blogspot.com/

Image
User avatar
marcelushka
Posts: 700
Joined: 15 Jun 2010, 23:00
Location: Chisinau

Re: In curînd voi fi mămică

Post by marcelushka »

perla wrote:Marcela se zice ca fetele se ascund :)) Asa ca... iuhuuu.. inca o miresuica :)))

Mmmmmmm..... bucurie mare, am aflat cine se ascunde la noi in burtica, e micuta Amely, nu imi vine sa cred ca e fetita, toti asa asteptau baietel si uite.... eu in al noualea cer.....


User avatar
Aleena
Posts: 468
Joined: 03 Mar 2012, 13:05

Re: In curînd voi fi mămică

Post by Aleena »

Nici mie nu imi vine sa cred...te vedeam mama de baietzel...dar ma bucur nespus de mult pentru tine!!! Sa fi-ti sanatoase si nastere usoara!!! :D


Alina Braileanu:

Image
Alintush
Posts: 2100
Joined: 20 Sep 2011, 23:00
Location: Chisinau

Re: In curînd voi fi mămică

Post by Alintush »

Marcela,Felicitari...ea cred ca a auzit ca vrei fetita si te-a ascultat...
eu sincer tot te vedeam mamica de baietel...dar mamica de fetita iti va sta foarte foarte bine..


Mary08
Posts: 291
Joined: 29 Oct 2012, 23:05

Re: In curînd voi fi mămică

Post by Mary08 »

Ce frumos Marceluska! Felicitari, sa fiti sanatoase :) deja si nume i-ai ales, apropo frumos nume..Mai pe scurt sinteti fetele lui tata :P Bravo.


User avatar
marcelushka
Posts: 700
Joined: 15 Jun 2010, 23:00
Location: Chisinau

Re: In curînd voi fi mămică

Post by marcelushka »

Scumpelor va multumesc pentru urari si cuvintele calde........ si eu ma gindeam ca fetita va fi un pic mai tirziu, cind starea financiara va fi alta sa ne putem alinta, dar cred ca asa trebuia sa fie asa ca... mamica de fetita... :!:


CristinaB
Posts: 999
Joined: 11 Sep 2011, 23:00
Location: Criuleni

Re: In curînd voi fi mămică

Post by CristinaB »

Dragi mamici, viitoare mamici!! Va invit sa semnati online petitia cu privire la modificarea legii 332, lege care dezavantajeaza financiar mamicile cu copii!
https://www.change.org/petitions/minist ... care#share


Image
Dutsu
Posts: 446
Joined: 20 Feb 2012, 11:41

Re: In curînd voi fi mămică

Post by Dutsu »

Buna, eu cu asa o intrebare la cele care deja au trecut de sarcina sau care sunt insarcinate...in privinta Hemoglobinei din singe...care au fost la voi indicele si cum ati crescut daca era mai joasa decit norma...si care este norma?eu cind mam pus la evidenta era 109 si am baut 1 luna si ceva Sorbifer 2 pastile pe zi dar cind am dat acum repetat analiza era deja 101...nu inteleg dece a scazut...si ce sa fac sa o ridic beau in continuare sorbifer si plus miau prescris Hemoglobin Plus sirop...


Post Reply